preskoči na sadržaj

Gimnazija A. G. Matoša Đakovo

 > Naslovnica
Vijesti

Gimnazijalci na državnoj smotri LiDraNo u dvjema kategorijama!

Autor: Vesna Tomić, 25. 3. 2022.

Na županijskoj razini LiDraNa učenika srednjih škola Osječko-baranjske županije koja je održana 17. ožujka u Našicama, učenici naše škole pod vodstvom mentorice Nikoline Mandić Matijević nastupili su u svim kategorijama natjecanja.

U kategoriji literarnog stvaralaštva školu je predstavljala učenica 2. d razreda Ruža Drmić.

Nikolina Laki (4. d) nastupila je kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa izvodeći monolog Žena - bomba koji je uvježbala sa svojom mentoricom Nikolinom Mandić Matijević te je nastupom oduševila članove povjerenstva. Nakon pohvala državnog izbornika za dramsko-scensko stvaralaštvo Marija Kovača upućena je na državnu smotru LiDraNo.

Na državnu smotru LiDraNo u kategoriji novinarskog stvaralaštva plasirale su se i učenice 4. d razreda Nina Zaharov, Nikolina Laki, Maja Mijakić, Lara Vukoja, Ines Milić i Monika Ladić koje su sa svojom mentoricom tjednima marljivo intervjuirale sugovornike, osmišljavale, snimale, uređivale i montirale radijsku emisiju Ono što želim postati. Bude li epidemiološka situacija dopuštala, naše će učenice sa svojom mentoricom putovati na državnu smotru u Opatiju. Želimo im mnogo sreće i uspjeha kao i dosad!

 
CMS za škole logo
Gimnazija A. G. Matoša Đakovo / +385 31 814060, HR-31400 Đakovo / gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr / ured@gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr
preskoči na navigaciju