preskoči na sadržaj

Gimnazija A. G. Matoša Đakovo


Prvi susret partnera, Kavala, 25.-29.11.2019.

Autor: Vesna Tomić, 28. 7. 2021.

Prvi susret partnera u projektu pod nazivom Back to the Roots-Back to the Future održan je u školi koordinatora projekta u Kavali. Susretu su nazočili partneri iz Rumunjske, Španjolske, Italije,Turske i Hrvatske. Našu školu predstavljali su profesori Vesna Tomić, Dubravko Aladić i Dragana Matković. Obzirom da je to bio prvi susret učenici nisu sudjelovali.

Prvi dio sastanka bio je posvećen predstavljanju škola, gradova i zemalja partnera. Škola domaćin organizirala je i radionice za profesore o novim metodama poučavanja, o upotrebi Web alata 2.0 i Enterprise 2.0,te vrlo zanimljiva i inspirativna radionica Digital stories. Organiziran je obilazak kulturnih znamenitosti Kavale (Imaret, kuća Mohameda Alija, muzej duhana, dvorac) te posjet arheološkom nalazištu Philippi koje je pod zaštitom UNESCA, što je i vezano uz temu projekta. Osim toga sudionici su posjetili i Akrolithos tvornicu mramora, muzej i arheološko područje Amphipolis.

Na kraju susreta održan je sastanak partnera i evaluacija te dogovor oko mobilnosti i zadataka.

Dio ugođaja u Kavali pogledajte na fotografijama u galeriji.

Dragana Matković, prof.
CMS za škole logo
Gimnazija A. G. Matoša Đakovo / +385 31 814060, HR-31400 Đakovo / gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr / ured@gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr
preskoči na navigaciju