preskoči na sadržaj

Gimnazija A. G. Matoša Đakovo

Vijesti

Putovanje u Košice, Slovačka

Autor: Mirjana Mikec, Dragana Matković, Emina Žitnjak, 8. 3. 2019.

Projekt Understanding and Critical Media Literacy  u trećoj godini rada nastavljen je  susretom u Košicama,u Slovačkoj,gdje  su boravile profesorice Emina Žitnjak i Dragana Matković od 26.1. do 31.1.2019. 

Partneri u projektu imali su prigodu analizirati dosadašnji rad i dogovoriti se za završni susret u Pragu u svibnju. Svi partneri su prezentirali svoje  planove vezane uz prezentacije tema  i dogovorili se kako će ih tiskati u završnoj knjizi. Također se razgovaralo i o drugim dijelovima knjige kao  i o radovima   učenika i slikama. Posebno se razgovaralo o završnom susretu u Pragu,gdje će učenici prezentirati još po jednu temu. Osim toga koordinator će govoriti o projektu i knjizi. Partneri će imati prigodu predstaviti svoje škole,  mjesta i zemlje na konferenciji o medijima. Škola partner iz Slovačke je srednja škola Sečovce koju su partneri posjetili i upoznali se sa radom škole.  Kao kulturni dio posjeta organizirano je razgledavanje muzeja Trebišov gdje je novinarka govorila o stanju u medijima u Slovačkoj, te razgledavanje Košica i posjet nacionalnoj televiziji i radiju.

 

                                                                                                              Prof. D.Matković

Fotografije sa susreta možete pogledati na sljedećem linku.
CMS za škole logo
Gimnazija A. G. Matoša Đakovo / +385 31 814060, HR-31400 Đakovo / gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr / ured@gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr
preskoči na navigaciju