2022-02-18 18:59:43

Međuškolsko natjecanje u rukometu za djevojke

Međuškolsko natjecanje u rukometu za djevojke održano je 18. veljače 2022. godine u dvorani Osnovne škole Josipa Antuna Ćolnića s početkom u 11.30 sati. Sudjelovale su tri srednjoškolske ekipe grada Đakova: Strukovna škola Antuna Horvata, Ekonomska škola Braća Radić i Gimnazija A. G. Matoša. Domaćin natjecanja bila je Gimnazija A. G. Matoša.

Prva utakmica odigrana je između ekipe ŠSD-a Obrtnik i ŠSD-a Ekost, a rezultat je bio 19:1 za ekipu ŠSD-a Ekost. Druga utakmica odigrana je između ekipa ŠSD-a Mladost ’96. i ŠSD-a Obrtnik, a rezultat je bio 20:3 za ekipu ŠSD-a Mladost ’96. Treća utakmica odigrana je između ekipa ŠSD-a Ekost i ŠSD-a Mladost ’96., a rezultat je bio 15:7 za ekipu ŠSD-a Mladost '96.

Naziv ŠSD-a i voditelji ekipa:                                                 

ŠSD „MLADOST ´96.“ (GIMNAZIJA A. G. MATOŠA, ĐAKOVO)  – voditelj ekipe Mirela Šunda, prof. savjetnik

ŠSD EKOST (EKONOMSKA ŠKOLA BRAĆA RADIĆ, ĐAKOVO) – voditelj ekipe mr.sc. Dario Jagodić, prof. savjetnik

ŠSD OBRTNIK (STRUKOVNA ŠKOLA ANTUNA HORVATA, ĐAKOVO) – voditelj ekipe Mario Beljan, prof.

KONAČAN POREDAK EKIPA :

ŠSD „ MLADOST´96.“

ŠSD EKOST

ŠSD OBRTNIK

Ekipa Gimnazije A. G. Matoša predstavljat će grad Đakovo na županijskom natjecanju koje će se održati u Đakovu 3. ožujka 2022. godine.

ŠSD Mladost '96.: Petra Sivak, 4.d, Sara Šunda, 4.c, Lara Posavčević, 4.a, Anđela Prekačin, 4.c, Lara Lacić, 4.a,Antea Nikolić, 3.c, Korina Ćurić, 3.c, Dorotea Božić, 1.c, Nela Jukić, 1.d, Klara Humbal, 3.b, voditeljica ekipe: Mirela Šunda, prof. savjetnik

Zahvaljujemo svim ekipama na sudjelovanju, sportskom ponašanju i poštenoj igri, a našoj ekipi želimo puno uspjeha na županijskom natjecanju.

Sretno djevojke!

 


Gimnazija A. G. Matoša Đakovo