2022-03-17 09:43:27

RUKOMETAŠI IZBORILI DRŽAVNO!

U Našicama je 16. ožujka odigrano županijsko natjecanje srednjih škola u rukometu za mladiće. Odigrano je 8 utakmica, a mladići su uistinu prikazali zanimljiv, borben i atraktivan rukomet. Nakon dvije godine stanke zbog pandemije bolesti COVID-19, bilo je sjajno vratiti se u sportske dvorane, a koliko su sport i sportska natjecanja nedostajala ovim mladim ljudima vidjelo se na sportskom terenu u svakoj utakmici u kojoj želje, poleta i atrakcija nije nedostajalo. 

Na natjecanju su sudjelovale ekipe srednjih škola iz Našica, Belog Manastira, Valpova, dvije ekipe iz Osijeka i Đakova (naša ekipa Mladost'96.).

Naši su mladići u svakoj odigranoj utakmici pokazali zalaganje, želju, borbenost i karakter, a iznimnim timskim radom i svojim vještinama uspjeli ostvariti plasman na DRŽAVNO PRVENSTVO te se tako pridružiti našoj ženskoj rukometnoj ekipi na putu u Poreč gdje će se od 27. ožujka do 29. ožujka održati Državno prvenstvo iz rukometa.

Iako je natjecanje bilo iznimno naporno i iscrpljujuće, a ni ozljede nas nažalost nisu zaobišle, kući smo se vratili ponosni i s osmjehom na licu, jer plasman na državno ovim je momcima ostvarenje jednog lijepog sna. Čestitamo momci, vi ste naš ponos!

Ovim plasmanom, naše školsko sportsko društvo Mladost'96. nastavlja s iznimnim rezultatima u sportskim natjecanjima u ovoj školskoj godini. Uz već osvojenu ulaznicu za državno prvenstvo u KROSU za mladiće, ODBOJCI za djevojke, RUKOMETU za djevojke, sada dodajemo i ulaznicu za  RUKOMET za mladiće.

Iskrene čestitke svim našim učenicima sportašima na ostvarenim uspjesima. Zahvaljujući vama i vašim uspjesima za našu školu daleko se čuje. Bravo!!!

Ekipa ŠSD Mladost'96.: Stjepan Dramac, Fran Kokanović, Filip Ćurić, Filip Davidović, Erik Ćurić, Mile Blažević, Lovro Perić, Dino Tribuljak, Filip Ostajmer, Dario Lulić, Josip Brzica, Karlo Eling

Voditeljica i mentorica ekipe: Mirela Šunda, prof.


Gimnazija A. G. Matoša Đakovo