preskoči na sadržaj

Gimnazija A. G. Matoša Đakovo

 > Naslovnica
Vijesti

Profesorica Šunda na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji u Dubrovniku

Autor: Vesna Tomić, 13. 4. 2022.

U Dubrovniku se od 7. do 10. travnja održala međunarodna znanstvena konferencija „Sport, Physical Activity and Health: Contemporary perspective“. Tijekom četiri dana konferencije brojni kineziolozi iz Crne Gore, Srbije, Sjedinjenih Američkih Država, Islanda, Bosne i Hercegovine, Italije i Hrvatske govorili su o važnosti sporta, tjelesne aktivnosti i zdravlja za djecu, mlade i odrasle te dijelili brojne primjere dobre prakse. Službeni jezik konferencije bio je engleski.

Na konferenciji je sudjelovala i naša profesorica tjelesne i zdravstvene kulture koja je zainteresiranim kolegama uspješno predstavila rezultate svojega istraživanja na temu  Povezanost uživanja u nastavi tjelesne i zdravstvene kulture na daljinu s tjelesnom aktivnosti kod adolescenata (eng. Associations between enjoyment in online physical education classes and physical activity levels in adolescents).

Profesorica je napisala i objavila originalni znanstveni članak u časopisu SportMont u siječnju 2022. godine.

U prilogu se nalazi poster prezentacija rada, a na poveznici http://www.sportmont.ucg.ac.me/?sekcija=article&artid=1912 možete pročitati cjeloviti rad na engleskom jeziku.
CMS za škole logo
Gimnazija A. G. Matoša Đakovo / +385 31 814060, HR-31400 Đakovo / gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr / ured@gimnazija-agmatosa-dj.skole.hr
preskoči na navigaciju